Industriële componenten

Busch-Jaeger wandcontactdoos met dubbele USB

Er zijn steeds meer smartphones, powerbanks en andere mobiele apparaten in gebruik. Ook steeds meer stationaire apparaten, zoals harde schijven of luidsprekers, moeten regelmatig worden opgeladen. Het is dus logisch dat in wandcontactdozen ook USB-laadpunten worden geïntegreerd. Maar zelfs dat is lang niet altijd voldoende. Daarom heeft Busch-Jaeger nu wandcontactdozen met een dubbele USB in het assortiment. Dat betekent twee keer zoveel laadcapaciteit!

Uniform design

De combinatie van de beproefde wandcontactdoos met randaarde en de moderne dubbele USB-netvoeding biedt bovendien een uniform design. Dit is namelijk beschikbaar voor talrijke Busch-Jaeger-schakelaarprogramma's - in alle actuele kleuren van de betreffende programma's.

Veiligheid en zuinigheid

De geïntegreerde hogere aanraakbeveiliging van de geaarde USB-contactdoos zorgt voor extra veiligheid. Deze USB-wandcontactdoos is bovendien ook nog eens uiterst zuinig. In de stand-bymodus, als er geen apparaat wordt opgeladen, bedraagt het stroomverbruik minder dan 0,1 Watt. En kost slechts zo'n 20 cent per jaar.

De belangrijkste voordelen van de Busch-Jaeger wandcontactdoos met dubbele USB op een rijtje:

  • Combinatie van wandcontactdoos met randaarde en twee moderne USB-netvoedingen.
  • Iedere smartphone, tablet, camera of MP3-speler krijgt zo een vaste plaats om op te laden.
  • De wandcontactdoos met dubbele USB kan zeer eenvoudig achteraf worden ingebouwd.
  • Veilig door de geïntegreerde aanraakbeveiliging van de wandcontactdoos met randaarde.
  • Twee keer zoveel laadcapaciteit ten opzichte van enkelvoudige USB-wandcontactdozen.

Kijk voor meer informatie op https://www.busch-jaeger.nl/product/pure-stainless-steel/usb-wandcontactdoos-met-randaarde.

Leverbaar vanaf augustus 2021.

Meer artikelen van Busch-Jaeger :

Busch-Jaeger


Domotica én deurcommunicatie via één paneel aansturen? Het Busch-Jaeger IP touch-visualisatiepaneel met zijn overzichtelijke gebruikersinterface biedt de oplossing.

Busch-Jaeger wandcontactdoos met dubbele USB


Er zijn steeds meer smartphones, powerbanks en andere mobiele apparaten in gebruik. Ook steeds meer stationaire apparaten, zoals harde schijven of luidsprekers, moeten regelmatig worden opgeladen. Het is dus logisch dat in wandcontactdozen ook USB-laadpunten worden geïntegreerd. Maar zelfs dat is lang niet altijd voldoende. Daarom heeft Busch-Jaeger nu wandcontactdozen met een dubbele USB in het a

De nieuwe generatie digitale radio


Digitale radio DAB+ is de nieuwe generatie digitale radio. Het werkt onafhankelijk van internet, het zoeken naar zenders is op alfabetische volgorde (en dus niet meer op frequenties), en de signaalontvangst is storingsvrij.


Technologie is niet zaligmakend →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: