Verlichting / LED

Gemakkelijke bediening van kantoorverlichting

Nieuw: LEDVANCE Panel IndiviLED®

Op zoek naar gemakkelijke bediening van kantoorverlichting? LEDVANCE introduceert een nieuwe serie Panelarmaturen en een lichtmanagementoplossing met Bluetooth.

De IndiviLED® familie breidt zich uit met de nieuwe Panel IndiviLED®. Dit paneelarmatuur in de lichtkleuren 830 en 840 met hetzelfde familieontwerp als de Linear IndiviLED® heeft een homogene lichtverdeling en een lage verblinding (UGR <16). Dit optisch systeem met speciale lens en reflector voor elke individuele LED biedt een uitstekende lichtverdeling, heeft een hoge efficiëntie tot 120 lm/W (tot 4000 lumen) en is uitstekend geschikt voor hoogwaardige kantoorverlichting. Het LED armatuur, in Scale design, biedt een hoog lichtcomfort door de driver met weinig flikkering. Panel IndiviLED® is een volledige lichtoplossing verkrijgbaar met Aan/Uit driver, DALI driver en noodverlichtingsfunctie. De levensduur is 50.000 uur (L80 @ 25C). LEDVANCE geeft een garantie van 5 jaar.

Lichtmanagement met Bluetooth® interface

OSRAM DALI ACU BT is een draadloos lichtmanagementsysteem voor het aansturen van maximaal 32 DALI drivers / DALI armaturen via Bluetooth in bijvoorbeeld kantoren. Installatie en gebruik gaat via gratis apps (iOS, Android). DALI ACU BT kan worden gemonteerd achter klassieke drukknoppen in een holle wanddoos of in het armatuur. DALI ACU BT kan lichtniveaus controleren, en individuele scènes opslaan. De bediening van professionele verlichting is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

OSRAM DALI ACU BT: product van OSRAM GmbH, gedistribueerd door LEDVANCE

Meer artikelen van LEDVANCE Benelux B.V. :

Gemakkelijke bediening van kantoorverlichting


Op zoek naar gemakkelijke bediening van kantoorverlichting? LEDVANCE introduceert een nieuwe serie Panelarmaturen en een lichtmanagementoplossing met Bluetooth.

Verlichtingsoplossingen voor de industrie


Het industriële armaturenassortiment van LEDVANCE omvat een uitgebreide keuze aan led-armaturen die zijn afgestemd op een groot aantal werkomgevingen. Producten voor automatische verlichtingsbediening met sensoren en DALI connectiviteit verbeteren de efficiëntie.

LED lampen voor ZigBee 3.0


Nieuw zijn twee lampen voor de nieuwe standaard. De Smart+ Candle E14 Dimmable White met 470 lumen is bijvoorbeeld geschikt voor sfeervolle kamerverlichting, terwijl de Smart+ Spot GU10 Dimmable met 350 lumen modernere plafondverlichting biedt.

Kantoorarmaturen


Het led-armatuur LEDVANCE Downlight Comfort kan worden gebruikt als directe vervanging van CFL downlights (1 × 18 W, 2 × 18 W, 2 × 26 W). Door zijn anti-verblindingseigenschappen (UGR < 22) en lage flikkerniveau – dankzij speciale driver – is dit model geschikt voor kantoren.


Print complexe labels vanaf elke smartphone →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager