Installatiemateriaal

Nieuwe oude tuimelschakelaar

De nieuwe tuimelschakelaar LS 1912 verenigt historie met hedendaagse schakeltechniek en kan worden gecombineerd met afdekramen uit de LS range. De naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG.

De tuimelschakelaar LS 1912 in Messing klassiek.

 

Met kegelvormige
hevel.

Het schakelmechanisme is zo geconstrueerd, dat de afdekking vlak loopt met de ramen. Alleen de hevel komt als stijlelement uit de eenheid naar voren. Bij LS 1912 in Glanzend Chroom is de tuimelschakelaar kubistisch. Bij de uitvoeringen in Messing klassiek, Edelstaal, Aluminium alsook Dark is de tuimelschakelaar verkrijgbaar in kegel- en cilindervorm. Een aanvullend aangebrachte lak beschermt het messing. De Edelstaal-schakelaar is glasparel-gestraald en de uitvoeringen in Aluminium mat is gebeitst. LS 1912 in Dark baseert zich op Aluminium en is in een edele donkere bruintint gelakt.

Met kubistische hevel.

Bij LS 1912 werden de tuimelschakelaar, afdekking en binnenwerk modulair ontwikkeld, zodat bij de bevestiging geen schroeven zichtbaar zijn. De schakelaars kunnen worden gecombineerd met alle 1- tot 5-voudige ramen van de LS range (LS 990, LS Design, LS plus en LS ZERO) en past in een extra diepe inbouwdoos. Meer dan 200 basiselementen, zoals wandcontactdozen, multifunctionele aansluitingen en internationale systemen kunnen met LS 1912 worden gecombineerd.

Met cylindrische hevel.

 

Hateha B.V.

Meer artikelen van Hateha B.V. :

Nieuwe kleuren contactdozen voor Compact inbouwdozen


JUNG heeft de designmogelijkheden van de JUNG contactdozen voor Compact inbouwdozen uitgebreid zodat ook bij deze inbouwdozen kan worden gekozen voor een hedendaags design. Indien in een project Compact inbouwdozen (ook bekend als “anderhalve” inbouwdozen) zijn gebruikt, is het mogelijk om verschillende programma’s toe te passen.

Schakelmateriaal met mat oppervlak


Verschillende programma’s schakelmateriaal van Jung zijn uitgebreid met uitvoeringen in de kleuren mat grafietzwart en mat sneeuwwit.

Contactdozen met USB-aansluiting


De nieuwe Jung contactdozen met USB-aansluitingen zijn geschikt voor het snel opladen van batterijen en accu’s van diverse mobiele apparaten.

Aardlekschakelaar DFS F Audio


Als vertegenwoordiger van Doepke, introduceert Hateha de aardlekschakelaar DFS F Audio. De toevoeging ‘audio’ betekent dat de schakelaar specifiek geschikt is voor toepassingen in combinatie met geluidsinstallaties.

Thuislader


Met de Amtron Compact biedt Mennekes – vertegenwoordigd door hateha – een thuislader met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase). De compacte lader is speciaal afgestemd op dagelijks, particulier gebruik en voorzien van een 5 m lange kabel met Type 2 stekker.

Nieuwe oude tuimelschakelaar


De nieuwe tuimelschakelaar LS 1912 verenigt historie met hedendaagse schakeltechniek en kan worden gecombineerd met afdekramen uit de LS range. De naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG.

Nieuwe ramen


Met A 550 en A flow presenteert JUNG nieuwe ramen voor toepassing in de A range. Een uitbreiding voor verschillende inrichtingsstijlen met een grote verscheidenheid aan functies.


Nieuw hoofdstuk voor lichtfabrikant →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: