Overige

Van Brabantse eenmanszaak naar miljoenenbedrijf

Hoppenbrouwers Techniek heeft de ambitie om in 5 jaar tijd te groeien naar 2.500 medewerkers verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland en wil daarnaast een financiële groei doormaken van ongeveer 25 procent per jaar naar 500 miljoen euro.

Jaarverslag 2019 van Hoppenbrouwers Techniek.

“We willen doorgroeien naar de top 5 grootste installatiebedrijven in ons land. In 2019 hebben we een flinke stap gezet met een omzetstijging van 20 procent. Onze ambitie is groot. We willen de beste en meest duurzame technisch dienstverlener zijn van Nederland. Met in 2019 elf vestigingen, ruim 1.200 medewerkers, ruim 5.000 klanten en een omzet van ruim 182 miljoen euro zijn we hard op weg. Een van onze grootste succesfactoren zijn onze medewerkers, zij staan bij ons altijd op één”, aldus Henny de Haas, directeur-eigenaar van Hoppenbrouwers Techniek.

Koninklijk

“Ruim 100 jaar geleden begonnen we als eenmanszaak in Brabant en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een moderne technisch dienstverlener met ruim 1.200 medewerkers en het predicaat Koninklijk. De technieksector verandert momenteel in sneltreinvaart. Technisch dienstverleners dragen steeds vaker bij aan de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken. Door te groeien leveren we een belangrijke bijdrage aan onder andere het CO2-neutraal maken van de industrie en de gebouwde omgeving. Bijvoorbeeld technieken die het voor ouderen mogelijk maakt om langer zelfstandig thuis te wonen en het ontwikkelen van ‘smart buildings’.”

Ondernemende medewerkers

Hoppenbrouwers wil de groei mede realiseren door ondernemende medewerkers de kans te bieden een vestiging te openen. “We geloven dat uiteindelijk de kracht van het bedrijf in zijn mensen zit. In 2019 opende een medewerker een vestiging in Breda en in 2020 staat een nieuwe vestiging op het gebied van Industriële Automatisering in Barendrecht op het programma.”


De ‘old school’ vakbladen en het ‘nieuwe’ internet gaan hand in hand →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: