Gebouwautomatisering

Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde

Na een jarenlange, vruchtbare samenwerking hakte Legrand eind vorig jaar de knoop door: het bedrijf nam de Franse start-up Netatmo over. Vandaag de dag maakt Netatmo integraal deel uit van de groep, maar het merk behoudt wel zijn eigenheid. Bovendien wordt het werkterrein van Netatmo uitgebreid. Waar vroeger de focus lag op de eindconsument, wordt nu ook de installateur sterk betrokken bij het Netatmo-verhaal. Met Netatmo PRO krijgt hij alvast een innovatief productassortiment voorgeschoteld boordevol slimme, gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren huisproducten.

 

Het assortiment van Netatmo PRO bestaat enerzijds uit producten die de nadruk leggen op energiebesparing en anderzijds uit toestellen die focussen op veiligheid. Op het vlak van energie zijn er slimme thermostaten en slimme radiatorkranen. Hiermee regelen uw klanten zelf de temperatuur in elke ruimte en besparen ze energie, zonder in te boeten aan comfort. Voor meer veiligheid zijn er slimme rookmelders en slimme camera’s voor binnen en buiten. De camera’s waarschuwen uw klanten in realtime, zodat ze bij inbraak snel actie kunnen ondernemen. De rookmelders versturen realtime-meldingen naar hun smartphone wanneer er rook wordt gedetecteerd.

Eenvoudige installatie

De toestellen zijn slim, gebruiksvriendelijk en ook nog eens eenvoudig en snel te installeren. Als installateur heb je geen IT-kennis nodig voor de configuratie. Download simpelweg de Netatmo Energy-app of de Netatmo Security-app en voer het wifi-wachtwoord van de bewoner in. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen uw klanten overal ter wereld en te allen tijde hun woning op afstand monitoren. Bovendien kunnen ze hun verwarming of beveiligingssysteem ook bedienen met hun eigen stem.

4 jaar PRO garantie

Installateurs die aan de slag gaan met Netatmo PRO krijgen 4 jaar exclusieve PRO garantie op het volledige productassortiment. Word je ook een gecertificeerde Netatmo PRO installateur, dan verover je een plaatsje op de PRO lijst waardoor je nieuwe klanten aantrekt en je business verder uitbreidt.

 

Meer artikelen van Legrand Nederland B.V. :

Glasvezelconnectiviteit


Met de overname van Compose, breidt Legrand haar kennis en expertise uit op het vlak van glasvezelconnectiviteit. Compose is dan ook gespecialiseerd in het domein van glasvezelconnectiviteit in de markt van Telecom en Data Center.

Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde


Na een jarenlange, vruchtbare samenwerking hakte Legrand eind vorig jaar de knoop door: het bedrijf nam de Franse start-up Netatmo over. Vandaag de dag maakt Netatmo integraal deel uit van de groep, maar het merk behoudt wel zijn eigenheid. Bovendien wordt het werkterrein van Netatmo uitgebreid. Waar vroeger de focus lag op de eindconsument, wordt nu ook de installateur sterk betrokken bij het Net

Alleen PLUSpunten voor nieuwe P31+ kabelgoot


Legrand blijft als specialist in o.a. kabeldraagsystemen niet stil staan en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de P31+ komt er een nog innovatiever en uitgebreider programma van de vertrouwde kabelgoot. De pluspunten van de P31+ zorgen ervoor dat deze voortaan nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kan worden.

Montagevriendelijk kabelgootsysteem


Het P31+ kabelgootsysteem heeft – ten opzichte van het in 2010 gelanceerde systeem P31 – diverse pluspunten, waardoor de kabelgoten voortaan sneller en gemakkelijker kunnen worden geïnstalleerd. Het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

Energiezuilen en vloerdozen


Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen van Legrand bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires – zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang – vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

Kunststof kabelgoot voor datacenters


De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Aan- en afwezigheidssensoren


Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Samen circulaire oplossingen ontwikkelen


Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen twee nieuwe circulaire producten en / of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen één à twee jaar op de markt komen. Waar nu ketenpartners vaak de kaarten nog dicht tegen de borst houden wordt er nu actief samengewerkt om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken.

Herinschakelen op afstand


Stop & Go Connected is een nieuw product binnen Eliot, het IoT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten van Legrand. Dit modulaire product is een herinschakelaar die is gekoppeld aan een aardlekschakelaar of aardlekautomaat in de woning.


Alle ProPartners in het zonnetje →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: